Assemblies BG : Oskar Ruegg

МОНТАЖНИ ГРУПИ


Ние сме справяме, когато другите стигат до своите предели: при производството и монтажа на особено сложни продукти с разнородни тиражи. Дължим това на многогодишния си опит, на нашата най-съвременна техническа инфраструктура и на един екип от специалисти с убедителна квалификация. Тествайте ни – струва си, включително за бюджета Ви. Сглобяването може да се осъществи напълно автоматизирано, полуавтоматично или изцяло ръчно при спазване на международните стандарти за качество. Благодарение на нашето многогодишно ноу-хау в Швейцария и България и на ценовата структура в България нашите клиенти постигат чувствително спестяване на разходи, при висока гъвкавост на капацитетите и гаранция за качеството.

1. СТЪПКА НА ПРОЦЕСА

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

За да запазите Вашите вътрешни ресурси, да минимизирате разходи по управление на проекта и за да можете същевременно да постигнете максимална безопасност , Ви предлагаме професионално управление.

КОНСТРУИРАНЕ

Във фазата на конструиране нашите отлично подготвени специалисти се заемат с проектирането на продуктите Ви.

СНАБДЯВАНЕ

Наша специализация е снабдяването на специфични за клиента части по чертеж, помощни и работни средства, както и разнообразни опаковъчни и рекламни материали.

2. СТЪПКА В ПРОЦЕСА

ПРОИЗВОДСТВО НА ИНСТРУМЕНТИ

Ние разполагаме със собствени специалисти за конструирането на инструменти и помощни приспособления: така можем да Ви гарантираме отлично качество от А до Я.

КАЧЕСТВО

Спечелете от швейцарските стандарти за качество на конткурентни цени.

3. СТЪПКА В ПРОЦЕСА

МОНТАЖ

Монтираме напълно автоматизирано, полуавтоматично или ръчно вашите монтажни групи с най-високо качество и според международните стандарти. В България изпълняваме за Вас монтажа на Вашите крайни изделия.

ПОСЛЕДВАЩА ОБРАБОТКА

Към нашата оферта на услуги не спадат само безупречното производство на Вашите щанцовани части, но и различни операции и услуги по последващата обработка.

4. СТЪПКА В ПРОЦЕСА

ЛОГИСТИКА

Благодарение на дългогодишното ни сътрудничество с действаща в Европа и предствена в България логистична фирма, разполагаме с много добра транспортна мрежа и сме в състояние да ви предложим конкурентна оферта за експедиция и складиране.