Нашият щанд на Swisstech 2016 : Oskar Ruegg

Нашият щанд на Swisstech 2016

Октомври 2016
Уважаеми читателю,


След успешното ни участие през 2014 г. тази година отново ще бъдем изложители на Swisstech в Базел. На своя щанд Оскар Рюегг България ще представи своите решения в две основни направления: Аутсорсинг на монтажни дейности и услуги в сферата на снабдяването с мателиали.


Посещението си заслужава, защото свързаните с аутсорсинга на процеси теми е най-добре да се обсъждат лично. Поради дългогодишния ни опит сме в състояние да допринесем със знанията си за спестяване на разходи за монтаж, както и да предложим оптимизации при закупуването на стоки. За да ви осигурим оптимална първоначална консултация на изложението ще присъстват наши представители от отделите продажби и производство. Разбира се, нашите служители ще могат да обсъдят с вас всички ваши идеи и проекти на немски или английски език.


За да се постигне максимална ефикасност по време на нашия първоначален разговор, ще е предимство, ако още преди посощението на нашия щанд успеете да идентифицирате потенциални артикули, за които ви интересува да постигнете спестяване, било по отношение на монтажни услуги или по отношение на снабдяването от алтернативен източник. Убедени сме, че ще успеем още в Базел да поставим акценти пърху конкретния по-нататъшен подход.


Ще се радваме да ви поздравим на нашия щанд на Swisstech между 15-ти и 18-и ноември.

Всички детайли за провеждането на изложението ще откриете на официалната страница на Swisstech.


Ясен Куманов
Мениджър проджаби
Оскар Рюегг България ЕООД